ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Заплатите в град Пловдив
Mariyan написа на 23.08.2010 г.:
7Г си го е казал много ясно. Нещо в Пловдив все куца, а уж все много се работи за града. Сега наистина ще ни вземат в Юнеско, защото в града ще има повече молове от тепета. Няма автобусни спирки, няма полицаи на кръщовищата, няма климатици в автобусите, а автобусите са нередовни, за да могат хората да не спират да се разхождат. Заплатите са толкова високи, че хората предпочитат да ползват такси всеки ден, когато се уморят от дълги разходки. Всички са в перфектна форма и затова няма нужда от спортни зали, пък и въздухът бил най-чистият в Европа. А гребната база е чудо и приказ, модерен стадион и всички екстри за спорт. Хората са толкова богати, че постоянно се строят нови и нови апартаменти за желаещите млади влюбени двойки. Безработица нула.

Надеждица написа на 20.08.2010 г.:
Това е много жалко 7Г.Чак толкова ли е зле? А аз имам немерение да се върна в Пловдив. Живея в малък град в югозападна Б-я, но съм родом от Пловдив.Като гледам колко се е пренаселил града, хубави нови жилища, големи и мощни коли...Не може да е толкова зле.А колкото до предизборните обещания - не им вярвам одавна.

7G написа на 20.08.2010 г.:
Да се говори за заплати и жизнен стандарт в Пловдив е все едно да се говори за въже в къщата на обесения.Но е редно този въпрос да си мине постепенно на преден план,защото е най-важният от всички,особено с оглед на идващите избори.

Надеждица написа на 20.08.2010 г.:
Здравейте!Редовно чета написаното тук. Дискусиите са интересни и разнообразни.Какво ще кажете да поговорим и за трудовите възнаграждения на пловдивчани? Защо в Пловдив заплатите са в пъти по-ниски?По-напред в това отношение са градове, като Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, а за София да не говорим. Интересно ще ми бъде и Кмета да се включи по темата. И така доволни ли сте от заплащането си, пловдивчани?


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: