ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Обществено обсъждане на организацията на движението

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Регулиране на движението по градските булеварди
ge6o38 написа на 31.12.2010 г.:
В Пловдив има 5-6 конфликтни кръстовища. Защо не се направят на 2 нива и край. Така се прави по света! Ако надлеза беше продължен до бул. "Христо Ботев" щеше да е решен проблемът със сточна гара.

Боила написа на 27.12.2010 г.:
Кметееее! Макар че смени човека отговарящ за пътната сигнализация и знаците НИЩО на се е променило!

Докога трябва да търпим некадърници в нашата община???

Докога такава огромна шуробаджанащина???

Г-н С(Г)лафчо, и без това си отиваш направи поне едно смислено нещо през мандата си и накарай подчинените си да работят маааалко по-нормално!

Поне на главните улици да направят сносна ЗЕЛЕНА ВЪЛНА!!!

Не желаем повече да живеем в един от НАЙ-МРЪСНИТЕ градове в страната ни!

nedovolenpru4 написа на 24.07.2010 г.:
на мария луиза има един пешеходен светофар след света петка църквата където завиващите надясно нямат конфликтна точка със други коли завивайки към ул.мали богдан.трябва да пропуснат само пешеходците които са им вдясно правейки тоз десен завой.въпроса ми към тъпаците сложили тоз светофар за къв ... x име е да ни държат на червено 1 минута.и 2 ри въпрос на моста на завод напредък дет е ремонтиран скоро за къв ... x като идваш от колелото на панаира и завиваш надясно към моста трябва да има светофар а не знак "пропусни движещите се по пътя с предимство.тази умници дет правят тез глупости в града няма ли кой да ги контролира някои с нормален мозък които са го научили да мисли преди да действа?и 3 ти случаи.на ул преслав кат стигнете до гладстон и завивате надясно защо пак има светофар а не триъгълник?4 ти въпрос ;защо броячите /коит винаги не работят/са сложени не оцсреща както в пазарджик а на предния светофар за да неможем да ги виждаме когато сме след стоп линията /в големите кръстовища/?

wik написа на 22.07.2010 г.:
Всички мнения са добро пожелание за възможностите който има управлението на светофарите/то не отговаря и на 20% от евро стандарта приет за БДС - май 2005г./ Така, че Внимание!

дако написа на 12.07.2010 г.:
много сте прави,но някои хора не ги интерисува това.а да не говорим,че движението се товари още повече от товарни ав-ли за които централна градска част е забранена,но кои да го контролира това.

Антон Александров написа на 10.07.2010 г.:
Продължителността на зеления или червения сигнал на кръстовищата е просто "измислена"!.Нямя логика, защото не е правена елементарна статистика в коя посока има по-голям поток автомобили. ОСОБЕНО СЕГА,С РАЗКОПАНИТЕ ЗА РЕМОНТИ БУЛЕВАРДИ, ОБРАЗУВАНЕТО НА "ТАПИ" (ВЪПРЕКИ ОТПУСКАРСКИЯ СЕЗОН) Е НЕИЗБЕЖНО!!!

Елена Г написа на 02.06.2010 г.:
Присъединявам се към долу писаното. Пример-светофарите по бул. "6-ти Септември" посока от Била към тунела. Регулирането на светофарите, т.н. зелена вълна е практика в други страни от повече от 40 г. Зелената вълна не само облекчава движението, но и пести гориво.

malchika написа на 31.05.2010 г.:
Винаги ми се е искало да напиша някъде - НАЙ-УЖАСНАТА организация на свето-фарни уредби е в моя роден град Пловдив!! Мен лично ме е срам, че доста методично и без никакво старание за подобрение това полужение продължава да е тормоз всички живущи в гр.Пловдив!! Има ли на кой да кажем: Спрете и се упомнете!! Не може светофарни уредби на разстояние 200 м една от друга при движение направо през едната да минаваш на "зелено", а другата да ти свети "червено"!! Ето на това аз викам висша форма на некадърност!! Колкото и да не ми се иска да дам пример със София ще го направя. Та там от ЦУМ по посока Люлин има 14 /четиринадесет/ светофара и хванеш ли "зеленото" минаваш през ВСИЧКИ!! Моля с регулиране на движението все пак да се заемат кадърни хора, които ще свършат и някаква работа! Маркировки и знаци няма да обсъждаме в тази тема, въпреки, че и там нещата са от зле към по-зле!!


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: